Blogg

Abonnera

Vårt namn är nytt, men vår historia är mer än 13 år gammal. ServerBite är en produkt från Webhuset – Norges största och en av Skandinaviens ledande cloud operatörer.

Vi fann att vårt namn kan vara lite svårt på andra språk än norska och därför bestämde vi oss för ServerBite. Arbetet med ServerBite har pågått i nästan 18 månader.

Webhusets internationella kunder har ofta bett oss att släppa våra produkter på engelska och andra språk. Vissa har varit så ivriga att använda våra tjänster att de använt Google Translate för att språkanpassa våra produkter.

Till er alla: Tack så mycket för ert fortsatta stöd. Tack för att ni hela tiden trott på oss och våra framsteg och för att ni uppmuntrat oss att utvecklas. Vi hade aldrig gjort det utan ert stöd.

Idag finns det inget behov av Google Översätt längre. ServerBite har landat!

Vårt kunniga och in-house-supportteam erbjuder hjälp på engelska och skandinaviska 08:00 till 20:00 (CET). Du kan nå vårt supportteam direkt via Live Chat. Kolla även in vårt forum!

Vi kommer att fortsätta att förbättra både vår hemsida, forum, kunskapsbas, kontrollpanel mm fortlöpande. Ge oss feedback via någon kanal (kommentera den här artikeln till exempel!) om du har några förslag.

Vi älskar verkligen det vi gör. Servrar är vår passion. Vänligen meddela oss om det finns något vi kan göra för dig.

Erik Windahl Olsen
VD, Webhuset AS