Virtual Server Features

INTRODUKTION
Grunderna i vårt moln
KLON
När du behöver extra skalbarhet

Dator applikationFör din bekvämlighet

Datorapplikationen finns för Windows, Mac eller Linux – du väljer själv.

The desktop app is available for Windows servers, Mac servers or Linux servers – it’s your choice.

Läs mer

DatacenterHögeffektivt och miljövänligt

Vi äger och driver våra egna datacentraler. Det finns två stycken belägna på Norges västkust.

Båda två drivs med gratiskylning nästan året runt, vilket placerar dem högt på listan över världens mest miljövänliga datacentraler.

Ta en titt på vår datacentralfilm om du vill lära dig mer.

Läs mer

SäkerhetskopieringSäkerhetskopiering av den virtuella servern

Gör säkerhetskopieringar av servern dagligen, en gång I veckan eller manuellt, nästan som ett foto av din server. Om någonting går snett, kan du ta fram fotot och få din server tillbaka på bara några sekunder. Precis som den var innan det hände.

Säkerhetskopiering kan genomföras automatiskt en gång om dagen eller en gång I veckan. Dessutom kan man göra säkerhetskopieringar manuellt innan man gör en uppgradering eller ska installera något nytt.

Läs mer

VPS KonsolåtkomstOj! Konsolen til undsättning!

Stängde du av nätverket på din server av misstag? Du kanske inaktiverade SSH, fjärrdatorn eller också kanske du behöver tillträde till startsekvensen på din server?

Med vår applikation för konsolåtkomst har du samma tillgång till din server som om du satt framför den med tangentbordet och en monitorn.

Läs mer

Windows eller LinuxDärför att det är viktigt att kunne välja själv!

Oavsett om du är den som gillar Windows Server 2008 och ASP.NET eller föredrar Linux och Apache så har vi det bästa alternativet för dig.

Vad är det för vits att hålla sig till ett alternativ när du kan få tillgång till allihop?

Läs mer

Installea om din serverEn ny start

Har du ändrat dig? Eller gjort ett stort misstag? Det är OK, inga problem! Det är bara att börja om från början och installera om din server. Du kan till och med byta operativsystem.

Tryck på knappen för ominstallering, välj befintligt eller nytt operativsystem så kommer vi att ha din nya installation klar på bara några sekunder.

Läs mer

OmstartBra att ha när du fastnat

Starta om din server från vår webbaserade kontrollpanel (manage.serverbite.com) med hjälp av mobilapplikationen eller API:n.

Läs mer

APIKlicka in på vårt moln

Vårt programmeringsgränssnitt (API) låter dig ansluta till vår plattform precis på samma sätt som vi är gör på manage.serverbite.com. Du kan också skapa din alldeles egen kontrollpanel

Läs mer